Grote evenementafbeelding: Jungle By Night

Jungle By Night

za 23 okt 2021
€ 22,50
Deuren: 19:00
Start: 20:30
End: 22:30
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

Jungle By Night komt terug naar Patronaat! Op 23 oktober keert de band terug in Haarlem met een nieuw album én nieuwe tour: de ALGORHYTHM-tour.

Tijdschema:
19:00 open (Patronaat DJ’s)
20:30 aanvang Jungle By Night
22:30 verwacht einde

Als één van de eerste drie pilot events begin 2021 in Patronaat bewezen ze reeds klaar te zijn om Haarlem weer te laten dansen. Dit keer gaan ze voor een volle, dampende, dansende zaal. Wie eerder bij Jungle By Night is geweest, weet dat de energieke combinatie van afrobeat, funk, electronica en percussie daar hoe dan ook garant voor staat.

Met (inmiddels) zes albums, een handvol singles en zo’n 600 explosieve concerten in 27 verschillende landen onder de riem heeft de band genoeg inspiratie voor een spetterende show. In 2020 vierde het gezelschap hun tienjarig jubileum en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het Nederlands muzieklandschap.

Kom dat vuurwerk beleven!


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Het nieuwe album is nu uit!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →