Grote evenementafbeelding: Jarrod Lawson + Alexandra Alden

Jarrod Lawson + Alexandra Alden

Legendarische soulartiest in de maak!
di 2 nov 2021
Stage 2
€ 20,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
End: 23:00
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 

Jarrod Lawson staat te boek als groot talent en virtuoos pianist met een dijk van een soulstem. Of hij nu funk, folk, r&b, rock of jazz speelt, alles wat hij aanraakt verandert in soul. Lawson imponeert in 2014 met zijn debuutplaat, waarop indrukwekkende  shows volgen op onder andere North Sea Jazz Festival en eentje in Patronaat. In de pers worden vergelijkingen getrokken met grootheden als D’Angelo, Maxwell en Omar en zelf is hij sterk geinspireerd door Donny Hathaway en Stevie Wonder. Op het tweede album ‘Be The Change’, uitgebracht in het najaar van 2020, schittert Lawson weer met intieme songs en predikt hij de liefde. Dit is een legendarische soulartiest in de maak!

Tijdschema
19:30 zaal open
20:00 Alexandra Alden
21:00 Jarrod Lawson


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Alexandra Alden

Support

Alexandra Alden

Alexandra Alden is een Maltese muzikante die nu is neergestreken in Rotterdam. Haar muziek wordt wel getypeerd als ‘minimalistische folk’ met de emoties van Nick Drake en Joni Mitchell, geïnspireerd door de warmte en zonneschijn van de Middellandse Zee met verre onderstromen van een Britse afkomst.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Jarrod ooit op de verjaardag van Stevie Wonder heeft gespeeld?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →