Grote evenementafbeelding: Incension

Incension

Dit evenement is 18+
za 23 okt 2021
€ 11,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
End: 00:00
Vorig evenement

Dit is het verplaatste event van 2 oktober 2021.

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie. 

Incension op 25 september (oorspronkelijke datum: 27 maart 2020) is uitgesteld en zal plaatsvinden op een 19 maart 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: Lees hier de FAQ voor evenementen en concerten in Patronaat volgens de huidige RIVM-maatregelen

LINE UP:
DJB
DJ IP
LIKE61
Retrouve
RSCL

Incension is afgeleid van het woord ‘incense’ wat ontvlammen ‘’to light up’’ betekent. Laat dat nou precies zijn wat deze jonge organisatoren met het Haarlemse nachtleven van plan zijn. Incension vertegenwoordigt een nieuwe generatie aan talentvolle dj’s/producers die met een mix van groovy tech en deep house een magische sfeer weten te creëren. Energieke back to back sets met unieke underground tracks, gemaakt om jou aan het dansen te krijgen.

Incension @ Facebook

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →