Grote evenementafbeelding: Hiphop Dubbel A – Dripnose, Lorenzo , Cortes & meer

Hiphop Dubbel A – Dripnose, Lorenzo , Cortes & meer

Vijf lokale hiphoptalenten op het podium • gratis entree!
do 11 nov 2021
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De eerste try-out van de nieuwe lokale hiphopavond Hiphop Dubbel A, gepresenteerd door Patronaat Hiphop en Rayvalentino.

Welkom bij Hiphop Dubbel A, waar je nieuw hiphoptalent uit Haarlem en omgeving kan ontdekken, met elke editie een selectie hiphopartiesten die op punt van doorbreken staan en een open podium waar het publiek zich ook kan presenteren. Deze eerste editie op het affiche: Dripnose, Lorenzo Cortes, Nova en afsluitend een set van initiator Rayvalentino zelf. De avond wordt gehost door DJ/MC Stephan Jacobs.

Het podium betreden? Meld je op de avond zelf bij de host om een plekje op de open mic stage te pakken aan het einde van de avond.

Gratis entree

Extra informatie
We draaien onze shows 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Dit is de eerste editie van Hiphop Dubbel A!
Host Stephan Jacobs ook bekend is van 100%NL.
Lorenzo Nova & Dripnose in 2020 een track uitbracht met daarop in totaal 11 rappers.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →