Grote evenementafbeelding: Happy Feelings

Happy Feelings

Dit evenement is 18+
vr 5 nov 2021
Stage 2
€ 19,99
Deuren: 18:00
End: 00:00
Vorig evenement

LET OP! Dit is de editie van Happy Feelings die verplaatst is van zaterdag 6 november 2021 naar vrijdag 5 november 2021!

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen per e-mail met meer informatie.

Het vrolijkste feestje brengt je een overvloed aan confetti, ballonnen en gezellige mensen!

Oh yes! Happy Feelings komt naar Patronaat. Samen met onze beste artiesten uit stad en land wordt Patronaat dubbel en dwars op z’n kop gezet als nooit te voren! Ons motto: altijd blijven lachen! Wij gaan er voor zorgen dat je net wat vrolijker wordt, net wat harder gaat lachen en wat blijer gaat dansen. Dit in combinatie met al onze Happy Feelings tunes moet onze grote glimlach jouw avond onvergetelijk maken!

We mogen weer! We draaien onze shows op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →