Grote evenementafbeelding: Haarlem On Stage: Reggae Cafe: Hedgehog’s Garden

Haarlem On Stage: Reggae Cafe: Hedgehog’s Garden

vr 8 okt 2021
Deuren: 21:00
Start: 21:45
End: 00:00
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een coronatoegangsbewijs.

 Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs.

Reggae Café is terug van weg geweest! Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows. Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem en Haarlems Muziekfonds.

Op 8 oktober presenteren we een live optreden van de band Hedgehog’s Garden; een Haarlemse reggaeformatie met frontman Kenneth Leeuwin. Hedgehog’s Garden is in deze bezetting al twee jaar samen en laat moeiteloos een volle zaal dansen. Verwacht een diverse, verrassende lijst aan reggae covers, met veel liefde samengesteld voor hun enthousiaste publiek.

De dj die voor en na de band de beste reggae nummers aan je voor je selecteert is Reggae Barbie.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →