Grote evenementafbeelding: Haarlem On Stage: Reggae Cafe: Dei3.avu

Haarlem On Stage: Reggae Cafe: Dei3.avu

za 25 sep 2021
Deuren: 21:00
Start: 21:45
End: 00:00
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

Reggae Café is terug van weg geweest! Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows. Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem en Haarlems Muziekfonds.

We beginnen het seizoen met een unplugged optreden van de band Dei.3avu! De band heeft een eigenzinnige sound, geïnspireerd door roots reggae en hiphop. Voor en na het optreden hoor je de beste dansbare platen van Joss-Flo Selecting en Sista Souljah. Een avondvullend programma waarbij reggae talent het podium krijgt, en je tot diep in de nacht kan blijven dansen op de fijnste reggae vibes. Gratis entree.

Links DJ

Joss-Flo Selecting: Mixcloud.com/joss-flo-selecting/stream

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Reggae Cafe valt onder het programma Haarlem On Stage! Een terugkerend muzikaal project in Patronaat.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →