Grote evenementafbeelding: Afgelast: Reggae Café: Bagjuice

Afgelast: Reggae Café: Bagjuice

Helaas is dit evenement afgelast
za 27 nov 2021
Stage 2
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Update 26 november: helaas wordt dit concert van Bagjuice geannuleerd. Er wordt snel een nieuwe datum gezocht voor Bagjuice bij Reggae Cafe in 2022! Door de naderende restricties en de nu al geldende maatregelen, zou het concert van Bagjuice niet tot z’n recht komen, en kijken we gezamenlijk liever naar een nieuwe kans in het volgende jaar. 

Reggae Café is terug van weg geweest! Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale dj’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows. Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem en Haarlems Muziekfonds.

Op 27 november komt  reggaeformatie Bagjuice naar het Reggae Cafe voor een spetterend optreden, waarbij de grenzen van reggae & dub opgezocht worden, en deze met verschillende stijlen in een unieke sound worden versmolten. Een authentieke vette dub sound wordt gecreëerd door de live bewerking met analoge reverbs en delays van de muziek. Gratis entree.

Tijdschema
20:00 Open
20:30 Bagjuice
22:30 Verwacht einde

Extra informatie
Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. 


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Bagjuice komt uit Amsterdam.
In 2014 speelde Bagjuice mee in de Popronde.
In juni 2021 nam Bagjuice hun nieuwe liveclip van 'Get Away' op in Patronaat.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →