Grote evenementafbeelding: Reggae Cafe #2: The Frontliners

Reggae Cafe #2: The Frontliners

za 23 okt 2021
Deuren: 21:00
Start: 21:45
End: 00:00
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een coronatoegangsbewijs.

 Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs.

Reggae Café is terug van weg geweest! Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows. Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem en Haarlems Muziekfonds.

The Frontliners komen naar Patronaat om met hun muziek de boodschap van liefde, eenheid, verbroedering en tolerantie te verspreiden. Inspiratie halen ze vooral uit oude roots reggae zoals van de bekende Jamaicaanse reggaebands Third World en Burning Spear. De band speelt voornamelijk eigen repertoire, en daarnaast kan je ook een bekende reggae cover verwachten. Dit wordt ongetwijfeld een mooie show voor band en publiek.

 


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →