Grote evenementafbeelding: Fosa YG + Royce

Fosa YG + Royce

Het jongste exponent uit het SMIB collectief
wo 20 okt 2021
€ 14,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
End: 23:00
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

Fosa YG is als 19 jarige de jongste binnen het SMIB collectiefDoor een handjevol losse nummers heeft dit jonge talent uit Amsterdam Zuidoost vanaf 2015 een aardige buzz weten te creëren op het internet, een ontwikkeling die hij eind 2017 heeft opgevolgd met zijn eerste project “M53”, een mixtape volledig geproduceerd door KC, met gastbijdrages bevat van Loopey en Chrisjeboy. Na dit project bracht hij in 2019 vanuit zijn vriendengroep Yunggods “PROJECT YG” uit, tot nu toe het meest succesvolle project waaraan hij heeft gewerkt. In 2021 kwam er pas weer een eigen project. In april bracht hij een 9-nummer tellend project uit genaamd “Groter dan Jezelf”, met gastbijdrages van Yung Nnelg, KC, Nodda & Mug.

TIJDSCHEMA:
20:00 zaal open
20:30 Royce
21:30 Fosa YG

Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Royce

Support

Royce

Royce is geboren en getogen in Haarlem en nu te vinden op tracks! Zijn muziek is zijn manier van praten en heeft daarom altijd zo zijn eigen flow. "Leef & Spreek" staat voor de manier waarop hij zijn teksten met de wereld deelt. Royce trapte af met zijn eerste release "Nog lang niet" in samenwerking met Lemar . Na goed ontvangst volgde er al snel weer nieuwe muziek waarna hij 1 jaar later "Visie" uitbracht, in samenwerking met Finibeats & Kaascouse . Eerder dit jaar bracht de jonge rapper zijn debuut Ep uit, waarover hij vertelt “leef & spreek staat voor de manier waarop ik mijn teksten met de wereld deel”.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →