EUT + Kieff

Dit wordt een feestje!
do 28 okt 2021
€ 17,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
End: 23:30
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

De Nederlandse poprevelatie EUT presenteert haar tweede album ‘Party Time’ en dat is precies wat het is! Op de nieuwe plaat draait het allemaal om lust, seks en eenzaamheid; over dansen op een lege dansvloer en als je dan eindelijk plat op je gezicht valt, is het misschien het beste om gewoon te blijven liggen. In tien heerlijke popsongs neemt EUT je mee in een verhaal vol hartzeer, extase en tegendraadsheid. ‘ Party Time’ herbergt een rauwe energie, gefocust als een vlijmscherpe laser en bevestigt dat EUT een dynamische kracht is, die alleen maar aan momentum wint. De jonge band is een graag geziene gast hier in Patronaat. Zo stonden ze al een handvol keer hier op het podium en waren ze afgelopen voorjaar te gast om als Artist In Residence hun liveshow tot in de puntjes te verfijnen. Dit wordt een feestje!


Bezoek de website
KIEFF

Support

KIEFF

Het postpunkkwartet KIEFF combineert hun liefde voor noise, chaotische harmoniën en weelderige uitbundigheid om ongewone en felle liedjes te schrijven. Stugge gitaren en stuwende ritmes zorgen overal voor de voetjes van de dansvloer!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →