Grote evenementafbeelding: Eamonn McCormack & Joanna Connor

Eamonn McCormack & Joanna Connor

zo 24 okt 2021
€ 22,00
Deuren: 19:00
Start: 20:00
End: 23:00
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

Het idee om deze bluesrock sterren samen te bundelen in een tour kwam door een grappige Facebook conversatie tussen de twee, waarbij Joanna Connor Eamonn McCormack vertelde dat haar overgroot opa uit Donegal in Ierland kwam.

Eamonn McCormack, die ook uit Ierland komt heeft met zijn laatste album ‘Storyteller’ de nummer 1 te pakken gehad in alle bluescharts van Europa. Wat hem nu omhoog duwt naar een internationale Blues Rock royalty status. In zijn loopbaancarriere heeft hij het podium gedeeld en getourd met veel van zijn idolen, zoals; ZZ Top, Rory Gallagher, Johnny Winter, Nils Lofgren, (Neerlands trots) Jan Akkerman, Pat Travers, George Thorogood, Water Trout en nog veel meer. Zijn gitaartechniek is zo puur als mogelijk en dat hoor je direct aan de manier waarop hij het instrument bespeelt.

Afgelopen april bereikte Joanna Connor de nummer 1 positie binnen de Amerikaanse Billboard Blues Charts met haar laatste album 4801South Indiana Avenue, dat werd geproduceerd door niemand minder dan Joe Bonamassa. Tijdens het maken van het album postte Slash een video van Joanna in actie. Ze is uniek als het gaat om vurig bluesrock slide gitaarspel. In Chicago is ze al jaren een bekende naam en afgelopen jaren dendert die meerdere grenzen over. Joanna Connor wordt tijdens dit concert begeleid door de band van Eamonn McCormack.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →