Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Danny Guinan + band & strijkkwartet

Verplaatst: Danny Guinan + band & strijkkwartet

Deze show is verplaatst naar 10 maart 2022
zo 21 nov 2021
Stage 3
€ 18,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Door de huidige corona-maatregelen hebben we in overleg met de band besloten de show van 21 november te verplaatsen naar 10 maart 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en tijden blijven hetzelfde. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

De Ierse singer-songwriter presenteert deze avond zijn nieuwe album ‘Now Is The Time’. Geboren en getogen in Ierland, woont Danny Guinan inmiddels ruim twintig jaar in Nederland. Als songwriter is hij te vergelijken met artiesten als Damien Rice, Glenn Hansard en Nick Drake. Guinan is een singer-songwriter met een lange staat van dienst. Na een succesvolle periode als frontman van de Ierse band Speranza verhuisde hij naar Nederland om een solocarrière te beginnen. Diverse albums later en na veel te hebben getoerd in Europa, de VS en Azië, stapte Guinan uit de schijnwerpers om zich volledig te focussen op het schrijven van nieuw materiaal.

Op 21 November viert Danny Guinan het release van zijn nieuwe album ‘Now is the time’. De perfecte soundtrack voor een wereld die uit de coronacrisis komt. Zijn songs raken universele thema’s als hoop en angst, liefde en verlies, moed en wanhoop. En volgens Guinan is juist dit hét moment. Voor reflectie. Voor visie. Voor een nieuw begin. Tijd om omhoog te kijken en de sterren te herontdekken. Tijd om even stil te staan en te luisteren naar verhalen die even inspirerend en opbeurend zijn als eerlijk en nederig. Of zoals de openingszin van het openingsnummer ‘The Greatest Gift’ luidt: ‘Now is the time to start out again’.

We mogen weer! We draaien onze shows 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →