Grote evenementafbeelding: Claw Boys Claw – Middagconcert!

Claw Boys Claw – Middagconcert!

Rockband brult het land door met nieuw album 'KITE' op zak
za 13 nov 2021
Stage 1
€ 25,00
Deuren: 16:30
Start: 17:00
Vorig evenement

Het concert van Claw Boys Claw gaat door! Maar door de nieuwe maatregelen moet het concert in de middag plaats vinden. 16:30 gaan de deuren open, om 17:00 begint Claw Boys Claw. Er is geen voorprogramma. De band, Patronaat en onze crew hebben ongelofelijk veel zin in en hopen dat het publiek er net zoveel van kan genieten. We snappen het als je verhinderd bent op de nieuwe tijden. Alle kaartkopers krijgen bericht over restitutie of het doneren van een kaart.

Nieuwe tijden!
16:30 open
17:00 aanvang Claw Boys Claw

Na een vlammende start, lang geleden in een andere eeuw, heeft Claw Boys Claw één ding duidelijk gemaakt: ze zijn niet over één kam te scheren. De genre-overstijgende outsiders komen zaterdag 13 november naar Patronaat voor een avond vol muzikaal non-conformisme, want bandleden John, Peter, Marcus en Jeroen lappen alle wetten aan hun laars.

Nu bij platenlabel Excelsior lanceert Claw Boys Claw de nieuwste single ‘The Stone Trembles’, waarmee ze laten horen dat ze niet alleen tot recht komen als beste Nederlandse liveband, maar het vuur dat in de studio raast ook vast kunnen leggen.

Enkel hechter geworden door de jaren heen brengt Claw Boys Claw hun mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock naar onze grote zaal. Kun jij ook al niet wachten?

Extra informatie
We draaien onze shows 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht door Allard Jolles.
Met 'With Love From The Boys' in 1986 werd Claw Boys Claw eindelijk bekend bij het grote publiek.
Ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum werd 'Shocking Shades Of Claw Boys Claw' voor het eerst uitgebracht op cd.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →