Cinema Patronaat: Music, Money, Madness… Jimi Hendrix in Maui

Niet eerder vertoonde live registratie van Hendrix in Maui, 1970
vr 25 feb 2022
Stage 1
€ 12,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Patronaat & Schuur presenteren ‘Cinema Patronaat’! Drie muziekfilms op een unieke locatie, namelijk in Patronaat! Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 februari presenteren Schuur en Patronaat drie nieuwe muziekfilms in de grote zaal van Patronaat.

Vrijdag 25 februari trapt Cinema Patronaat af met ‘Music, Money, Madness… Jimi Hendrix in Maui’. De film vertelt over het legendarische bezoek van de Jimi Hendrix Experience aan Maui in 1970 en hoe ze verstrikt raakten in de noodlottige Rainbow Bridge-film van hun controversiële manager Michael Jeffery. Opnamen van een buitenconcert redde de film enigszins, met geweldige versies van hits als ‘Foxey Lady’, ‘Purple Haze’ en ‘Voodoo Child (Slight Return)’. Deze veelgeprezen documentaire bevat nooit eerder uitgebracht beeldmateriaal & interviews. De beelden van de show tegen het prachtige landschap zijn adembenemend.

Randprogramma
Vóór en na de film zal er vinyl gedraaid worden door de resident DJ’s van Patronaat. Bij deze film zal de soundtrack live worden verzorgd door DJ Maurice! Na de film kan er ook op gedanst worden met een drankje!

Complete line-up Cinema Patronaat
Benieuwd naar wat je nog meer kunt zien tijdens ‘Cinema Patronaat’?
Zaterdag 26 februari: Crock of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan
Zondag 27 februari: All The Streets Are Silent

Extra informatie
Bezoekers ontvangen 48 uur voor show een overzichtsmail met daarin alle relevante informatie voor het bezoek aan Patronaat.
19:00 open | 19:30 aanvang film. Let op: deze film heeft geen subtitels.

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs, alleen om je toegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.

Support

DJ Maurice

DJ Maurice is al jaren een vaste kracht in het dj-team van Patronaat en staat bekend om zijn verfijnde plaatkeuze in de genres rock, Britpop, 70’s, 80’s en alles daartussen. Vanavond draait hij een geweldige ode aan Jimi Hendrix.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →