Cinema Patronaat: Crock of Gold – A Few Rounds with Shane MacGowan

Shane MacGowan van The Pogues op het grote doek
za 26 feb 2022
Stage 1
€ 12,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Beperkt aantal tickets beschikbaar, wees er snel bij!
Vorig evenement

Patronaat & Schuur presenteren ‘Cinema Patronaat’! Drie muziekfilms op een unieke locatie, namelijk in Patronaat! Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 februari presenteren Schuur en Patronaat drie nieuwe muziekfilms in de grote zaal van Patronaat.

‘Crock Of Gold: A Few Rounds with Shane MacGowan’ (2020) volgt het turbulente leven van de legendarische Ierse singer-songwriter Shane MacGowan van The Pogues, de iconische Iers-Engelse Celtic punkband die traditionele Ierse folk combineert met de rauwe energie van punkrock.

Patronaat & Schuur presenteren ‘Cinema Patronaat’! Drie muziekfilms op een unieke locatie, namelijk in Patronaat! Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 februari presenteren Schuur en Patronaat drie nieuwe muziekfilms in de grote zaal van Patronaat.

Vrijdag 26 februari op groot scherm: Crock of Gold – A Few Rounds with Shane MacGowan. ‘Crock Of Gold’ volgt het turbulente leven van de legendarische Ierse singer-songwriter Shane MacGowan van The Pogues, de iconische Iers-Engelse Celtic punkband die traditionele Ierse folk combineert met de rauwe energie van punkrock.

Randprogramma
Vóór en na de film zal er vinyl gedraaid worden door de resident DJ’s van Patronaat. Bij deze film zal de soundtrack live worden verzorgd door DJ Eddie! Natúúrlijk zorgt Patronaat ook voor iets lekkers te eten en drinken tijdens de film.

Complete line-up Cinema Patronaat
Benieuwd naar wat je nog meer kunt zien tijdens ‘Cinema Patronaat’?
Vrijdag 25 februari: Music, Money, Madness… Jimi Hendrix in Maui
Zondag 27 februari: All The Streets Are Silent

Extra informatie
Bezoekers ontvangen 48 uur voor show een overzichtsmail met daarin alle relevante informatie voor het bezoek aan Patronaat.
19:00 open | 19:30 aanvang film. Let op: deze film heeft Engelse subtitels.

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs, alleen om je toegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.

Support

DJ Eddie

Deze liefhebber van punk, folkpunk, roots en blues neemt zijn favoriete collectie platen mee om de bezoekers te voorzien van een fijne muzikale omlijsting. DJ Eddie is al jaren lid van het vaste Patronaat DJ-team en draait bijvoorbeeld elk jaar op Roots of Heaven en bij de grootste roots- en alt-country concerten die Patronaat rijk is.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →