Grote evenementafbeelding: Blanks + Jet van der Steen

Blanks + Jet van der Steen

zo 10 okt 2021
€ 18,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
End: 23:00
Vorig evenement

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

De feelgood pop van Blanks tovert na de eerste toon al direct een lach op je gezicht. De lange Hollander bouwt binnen rap tempo een internationale fanbase op door zijn YouTube kanaal Music By Blanks dat hij startte op 15-jarige leeftijd. Inmiddels heeft hij over de 1 miljoen abonnees. Blanks domineert de social media game en gebruikt zijn kanalen om zijn onvoorwaardelijke liefde en passie voor muziek te verspreiden. Hij kan niet wachten zijn fans offline te ontmoeten bij zijn show!

De Nederlander verscheen op MTV’s TRL om te praten over zijn remakes en kreeg al vroeg support van mensen als Armin van Buuren, Ariana Grande en Post Malone. Terwijl het succes van zijn 80’s versie van ‘Better Now’ al een aantal keer viraal ging op het wereldwijde web, was Blanks bezig met het maken van zijn eigen muziek. Met behulp van zijn Instagram volgers schreef hij catchy nummers als Wave, Bittersweet en Higher. In zijn nieuwe reeks Blanks Invites duikt hij in de studio voor samenwerkingen met artiesten als San Holo, Dayglow, Alfie Templeman en Sheppard.


Bezoek de website

Support

Jet van der Steen

De 19-jarige Jet van der Steen opent de avond! Jet laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. Ze groeide op in een groot gezin waarbij Jet zich regelmatig terug trok op haar kamer om te zingen. Tegenwoordig bereikt zij vanuit haar slaapkamer een groot publiek door regelmatig covers en hertalingen te plaatsen op TikTok, Instagram en YouTube. Achter de schermen werkt ze hard aan eigen repertoire en Jet kan niet wachten om deze liedjes ook live voor een publiek te zingen!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →