Grote evenementafbeelding: Bintangs

Bintangs

zo 17 okt 2021
€ 17,50
Deuren: 19:00
Start: 20:00
End: 00:00
Vorig evenement

Dit is de verplaatste show van vrijdag  7 mei​ 2021.

Het concert van Bintangs op 7 mei 2021 zal nu plaatsvinden op zondag 17 oktober 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

We mogen weer! We draaien onze shows tot 1 november 2021 op 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. Wil je op basis van de nieuwe maatregelen geen gebruik meer maken van je concertkaart? Mail dan info@patronaat.nl met je ticket in de bijlage, en je verzoek voor restitutie.

De Bintangs vieren in 2021 hun 60-jarig jubileum! De langst lopende en hardst slopende (blues-)rockband van Nederland, ooit ‘onze eigen Rolling Stones’ genoemd, komt zoals gebruikelijk een heerlijke emmer Rhythm’n Blues over de zaal storten. We vinden het fantastisch dat ze na al die keren wederom in ons Patronaat staan! Meer informatie over het te spelen repertoire en de vieringen rondom het 60-jarig jubileum maakt de band binnenkort bekend. Wees gewaarschuwd: Bintangs spelen vanavond twee losse sets dus minimaal twee uur aan blues-plezier!

Let op: kaarten van het afgelaste concert op 3 oktober 2020 zijn niet geldig voor dit concert. Het betreft hier een nieuwe concerttour van de band. Kaartkopers van het (afgelaste) oktoberfeestje hebben inmiddels informatie gekregen over restitutie van hun tickets.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →