Grote evenementafbeelding: Benefietconcert: Haarlem Rocks For Ukraine

Benefietconcert: Haarlem Rocks For Ukraine

Benefietconcert voor Oekraïne met Haarlemse én Oekraïense acts
di 19 apr 2022
Stage 3
€ 7,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Alle opbrengsten gaan naar het Haarlemse RASOM
Vorig evenement

Haarlem Rocks For Ukraine is een initiatief van Rosalie Schuitemaker en vier Haarlemse acts die de krachten hebben gebundeld om geld op te halen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Het benefietconcert wordt daarnaast gesteund en gedragen door Patronaat en de volledige crew! Samen dragen de initiatiefnemers hun steentje bij in een oorlog, zo dicht bij huis, waar alleen maar verliezers zijn.  Steeds meer Oekraïense komen naar Nederland en hebben direct hulp nodig. Tijdens dit concert zullen er vier opkomende artiesten optreden (CHAI, Fram, Merice): van indie rock naar alternatieve rock naar disco.

20:00 open
20:30 – 20:50 Aleksey Gorbunov
21:10 – 21:35 CHAI
21:55 – 22:20 Merice
22:40 – 23:05 Fram
Helaas heeft de act MOOS moeten afzeggen.

Ook zal Oekraïense muzikant en acteur Aleksey Gorbunov zijn opwachting maken met een band speciaal samengesteld voor deze gelegenheid. De artiest ontvluchtte Oekraïne en verblijft momenteel in Haarlem. De frontman van Oekraïense band Grust Pilota, waarvan meerdere bandleden momenteel tegen Rusland vechten, treedt op met muzikanten van het Haarlems conservatorium.

Gedurende deze avond zullen de acts Oekraïne een warm hart toedragen. De opbrengsten van dit benefietconcert worden gedoneerd aan het Haarlemse initiatief RASOM. Met het geld worden gericht inkopen gedaan voor humanitaire ondersteuning van de mensen in Oekraïne en de vluchtelingen die hun land hebben moeten verlaten en naar Nederland zijn gevlucht.

Dit concert is uitverkocht. Wil je alsnog doneren voor Oekraine? Dat kan! Ga naar www.patronaat.nl/steun-patronaat en geef in je opmerkingen aan dat je doneert voor Oekraine.

Afbeelding voor support act: Aleksey Gorbunov

Support

Aleksey Gorbunov

Oekraïense muzikant en acteur Aleksey Gorbunov maakt zijn opwachting met een band speciaal samengesteld voor deze gelegenheid. De artiest en acteur in meer dan 150 films ontvluchtte Oekraïne en verblijft momenteel in Haarlem. De frontman van Oekraïense band Grust Pilota, waarvan meerdere bandleden momenteel tegen Rusland vechten, treedt op met muzikanten van het Haarlems conservatorium.
Afbeelding voor support act: CHAI

Support

CHAI

Laat je verwarmen door CHAI. Een blend van spices uit de Rock en Neo-soul gevormd tot een muzikale live act. Het duo neemt je mee in hun persoonlijke avonturen met soulvolle zanglijnen en gevoelig gitaarspel. Verwacht een meeslepende avond met een gezellige nasmaak.
Care to join us?
Afbeelding voor support act: Fram

Support

Fram

FRAM creëert dromerige pop songs met een schijntje fuzz. De gevoelige sounds maken de sfeer voor een biertje en een dansje.
Afbeelding voor support act: Merice

Support

Merice

MERICE: is een alternatieve pop/rock band uit Amsterdam die met fuzz gitaar, in-your-face songteksten en catchy melodiën je vervoert naar een nieuwe wereld. De band is geleid door 22-jarige frontwoman Merice die van kleins af aan al muziek gebruikt om om te kunnen gaan met haar realiteit. Maak je klaar om je mee te laten slepen door de mysterieuze sound en de coole contrasten van deze nieuwe band.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →