Grote evenementafbeelding: Ares + Q’n – Middagconcert!

Ares + Q’n – Middagconcert!

Rapper. Producer. Dichter. Schrijver. Manusje-van-alles, kun je beter zeggen.
za 13 nov 2021
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 16:30
Start: 17:00
Vorig evenement

Het concert van Ares + Q’n gaat door! Maar door de nieuwe maatregelen moet het concert in de middag plaats vinden. 16:30 gaan de deuren open, om 17:00 begint Q’n en om 17:30 begint Ares. Ares, Q’n, Patronaat en onze crew hebben ongelofelijk veel zin in en hopen dat het publiek er net zoveel van kan genieten. We snappen het als je verhinderd bent op de nieuwe tijden. Alle kaartkopers krijgen bericht over restitutie of het doneren van een kaart.

Nieuwe tijden!
16:30 open
17:00 Q’n
17:30 Ares

LET OP: De show van Ares op 21 mei 2020 (en oorspronkelijk 23 januari 2020) is uitgesteld en vindt nu plaats op 13 november 2021. De locatie en tijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen. 

Ares zit nooit stil. De Oosterhoutse rapper, producer én zanger stond al vroeg in de spotlights; op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Road Trip uit, en daarnaast nog talloze EP’s en mixtapes. Doorgaans staat Ares niet heel graag in het middelpunt van de belangstelling, maar als hij die mengelmoes van stijlen tijdens zijn shows ten gehore brengt, gaan zowel de artiest als zijn publiek er 100% voor. Dit resulteert in het uitverkopen van de Melkweg binnen 36 uur, en een overweldigende show op Lowlands 2019.

 *** Er geldt geen minimumleeftijd voor deze show***

Extra informatie
We draaien onze shows 75% van onze capaciteiten en verzorgen een veilige, comfortabele concertbeleving. Dit concert is toegankelijk met een geldig toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. We vragen je vriendelijk je ticket in de voorverkoop te kopen zodat we je op de hoogte kunnen houden van bezoekersinformatie, en om teleurstelling aan de deur te voorkomen (wanneer een concert uitverkocht blijkt te zijn). Lees hier onze uitgebreide informatie over het coronatoegangsbewijs. Alle kaartkopers krijgen 48 uur voor het optreden een e-mail met alle informatie over het bezoek in Patronaat. 

Afbeelding voor support act: Q'n

Support

Q'n

Q'n is een verbastering van Koen en hij is nooit bang om zich bloot te geven: de teksten zijn ongefilterd en ongecensureerd. Hij zingt over zijn gebrek aan zelfliefde, maar ook over de strubbelingen die hij meemaakt in relaties met anderen. Hij is eerlijk, persoonlijk en onzeker en is niet bang om die gevoelens te delen op het podium. Daardoor ontstaat er een pure live-show, waarmee hij raakt.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Ares' liefde voor rap begon met het album 'De Fik Erin' van The Opposites.
Ares zette zichzelf op de kaart door in 2012 de finale van The Next MC van 101Barz te bereiken.
Ares' debuutalbum 'Road Trip' stamt alweer uit 2014!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →