Ares – Tour 2021

za 13 nov 2021
 — 
€ 19,00
Deuren: 19:30
 — 
Start: 20:00

LET OP: Deze show vond oorspronkelijk plaats op 21 mei 2021. Gekochte kaarten voor deze show blijven geldig, kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen per e-mail van Patronaat.

De show van Ares op 21 mei (en oorspronkelijk 23 januari) is uitgesteld en vindt nu plaats op 13 november 2021. De locatie en tijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen. Let op: de show wijzigt van een Stage 1,5 show naar een reguliere show.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/news/faq-voor-de-huidige-rivm-maatregelen/

Ares is iemand die nooit stilzit. De Oosterhoutse rapper, producer én zanger stond al vroeg in de spotlights; op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Road Trip uit, en daarnaast nog talloze EP’s en mixtapes. Doorgaans staat Ares niet heel graag in het middelpunt van de belangstelling, maar als hij die mengelmoes van stijlen tijdens zijn shows ten gehore brengt, gaan zowel de artiest als zijn publiek er 100% voor. Dit resulteert in het uitverkopen van de Melkweg binnen 36 uur, en een overweldigende show op Lowlands 2019.

 *** Er is geen minimumleeftijd voor deze show***

Deze avond wordt geopend door Q’n! Q’n is een verbastering van Koen. Maar meer nog een alter ego, een pseudoniem, maar bovenal een artiest. De Veghelse Koen Hendriks, zoals Q’n voluit heet als hij niet op een podium staat, is schrijver, rapper en producer en begon met schrijven uit pure noodzaak.

Q’n is nooit bang om zich bloot te geven, de teksten zijn ongefilterd en ongecensureerd. Hij zingt over zijn gebrek aan zelfliefde, maar ook over de strubbelingen die hij meemaakt in relaties met anderen. Hij is eerlijk, persoonlijk en onzeker en is niet bang om die gevoelens te delen op het podium. Daardoor ontstaat er een pure live-show, waarmee hij raakt. Q’n was al te zien op podia van Poppodium 013, PAARD, De Helling en Nieuwe Nor. Ook deed hij twee showcases tijdens Eurosonic / Noorderslag. Zijn nieuwe show wordt intenser. “Eigenlijk ben ik alleen energieke shows gewend, met wilde grime. Maar ook bij de aankomende optredens ga ik de boel kantelen. Het is nog steeds dezelfde Q’n, maar nu met mijn eigen, nieuwe sound.”

Support

Q'n

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →