Grote evenementafbeelding: 3JS

3JS

Dit concert is uitverkocht!
za 6 nov 2021
Stage 2
€ 23,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
End: 23:00
Vorig evenement

Nadat 2020 spreekwoordelijk roet in het eten gooide van veel beloofde en verwachte shows, besloot 3JS de pijlen te richten op het najaar van 2021. ‘Heerlijk keihard knallen zoals we dat gewend zijn’, zoals de bandleden zelf zeggen en het enthousiasme laat zich blijken: kaarten voor hun bezoek aan Patronaat zijn bijna een jaar voor dato al te koop!

Zaterdag 6 november staat Volendamse band 3JS met ruim achttien jaar spelen, (op dat moment) twaalf studioalbums en onschatbare podiumervaring op zak op ons Stage 2. Op vrijdag 15 mei 2021 verschijnt het twaalfde studioalbum De Aard van het Beest, waarop Jan Dulles, Jaap Kwakman en kersvers bandlid Robin Küller een nieuwe koers inzetten.

Sinds Robin de band kwam versterken besloot de band met de twaalfde plaat ‘de meest positieve plaat ooit te maken’, maar optimisme was gelukkig nooit ver te zoeken bij 3JS. Zelfs in de meest melancholische stukken klinkt hoop door, al belooft 3JS ditmaal een muzikale blijdschap die je met liefde meeneemt op vakantie. Dichterbij de toon van debuut- en doorbraakalbum Watermensen komt het niet, volgens de band zelf.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →