RaPatronaat keert terug naar het strand van Zandvoort deze zomer

24 Mei 23
Poppodium Patronaat in Haarlem en strandtent Rapa Nui slaan in 2023 opnieuw de handen ineen voor een reeks muzikale zondagen op het strand onder de titel RaPatronaat.

Vanaf zondag 28 mei kunnen strand- en muziekliefhebbers weer genieten van een gratis muziekprogramma op het strand met op de line-up onder andere Zwarte Liefde, Holandaluz & Psychedelic Flamenco Band, Rum for Breakfast, en DANDANA.

Veel poppodia kiezen ervoor om in de zomer de deuren te sluiten om niet te concurreren met de festivalmarkt, maar Patronaat kiest al jaren voor een andere tactiek. Zo zet het Haarlemse poppodium niet stop, maar juist door op het strand. Sinds 2019 is de samenwerking met Rapa Nui verstevigd wat al resulteerde in drukbezochte concerten van Chef’Special, Typhoon, Altin Gun, Ty Segall, Jungle By Night en Son Mieux op het strand.

Dit jaar programmeert Patronaat samen met Rapa Nui elke zondag een gratis muzikaal programma dat een mix bevat van resident DJ’s, live-acts in de genres pop, surfrock, reggae, mali blues en singer-songwriters en special guests. Speciaal voor deze concertreeks staat er een RaPatronaat-podium op het strand en kun je behalve van muziek ook genieten van een drankje en hapje.

Programma RaPatronaat 2023 (elke zondag van 16:00-22:00u)
28 mei Zwarte Liefde
4 juni Holandaluz & Psychedelic Flamenco Band
11 juni Rum For Breakfast
18 juni DANDANA
25 juni Zwarte Liefde
2 juli – 24 september TBA