Patronaat verlicht het pand, kom je kijken?

18 November 21
Patronaat steekt de komende weken een lichtje aan in deze donkere dagen.
Het zijn vreemde tijden – niemand kon voorspellen dat het einde van het jaar zo zou eindigen. Met lege zalen, zonder publiek en zonder artiesten. Naar aanleiding van de strengere maatregelen die zijn aangekondigd in de persconferentie, sluit ook Patronaat helaas de deuren voor publiek tot tenminste 14 januari 2022.
Samen met vele andere poppodia in Nederland en de VNPF verlichten we komende dagen ons pand. Kom je kijken naar onze lichtshow? Onze technici hebben hun best gedaan het kerstfeest wat normaal gesproken binnen in het pand zou plaats vinden, op een prachtige manier naar buiten te brengen. Het bewegende licht verlicht de gehele Zijlsingel!
We vragen met deze feestelijke lampjes aandacht voor de sector, en voor hen die zich alleen of vergeten voelen in deze pittige tijden, voor de mensen die worstelen met zichzelf, en voor alle anderen die een extra lichtje kunnen gebruiken in deze vroegdonkere dagen.
 
Heb je kaarten voor programma de komende weken? Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail met informatie over nieuwe data, restitutie en het doneren van kaartjes. Indien je nu al vragen hebt, kan je contact opnemen met: info@patronaat.nl