Meskerem Mees presenteert vandaag haar nieuw single ‘Where I’m From’

24 Februari 22
'Where I'm From', de nieuwe videosingle van Belgische singer-songerwriter Meskerem Mees.
Where I’m From’, de nieuwe single van Meskerem Mees, is wederom een staaltje buitengewone songwriting – zoals alleen zij dat kan – en is een van de absolute hoogtepunten afkomstig van haar veelgeprezen debuutalbum ‘Julius’ .
 
Het nummer gaat niet over haar geboorteland Ethiopië (wat je misschien zou denken), maar over de wondere wereld in Meskerem’s fantasie en dromen. Het nummer wordt geleverd met een prachtige video van Michiel Venmans en Jaan Stevens.

Met het winnen van de Grand Jury Prize bij de Music Moves Europe Awards (in de voetsporen tredend van artiesten als Adele, Dua Lipa en Stromae) is haar wereldwijde doorbraak slechts een kwestie van tijd.

Meskerems muziek is onderschreven door KEXP (incl. ‘Song of the Day’), KCRW (incl. ‘Top 21 Albums of the Year’), Rolling Stone, Consequence of Sound, Télérama, FIP/Radio France en Süddeutsche Zeitung om maar een paar prestigieuze platformen te noemen..

In februari begint ze aan haar eerste Europese headline-tour langs de mooiste podia en festivals in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Portugal en Frankrijk. Op 29 april is dat Patronaat!