MEROL en Diggy Dex maken Haarlems popmuziekfestival ALLES IS NU compleet

05 Oktober 21
Het nieuwe stadsfestival voor popmuziek in Haarlem vindt plaats op 19 en 20 november 2021 in Patronaat en Philharmonie

Patronaat en Philharmonie breiden dit jaar de samenwerking nog verder uit met een splinternieuw stadsfestival: Alles Is Nu Festival. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 presenteren beide zalen een programma boordevol nieuwe popmuziek aan nieuwsgierig publiek, en met toevoeging van MEROL en Diggy Dex is de line-up eindelijk rond: Benny Sings, Diggy Dex, MEROL, S10, Linde Schöne, Wies, Bente en Raw Roets presenteren zich tijdens de allereerste editie van Alles Is Nu Festival.

De twee podia broedden al langer op een stadsfestival voor singer-songwriters en popartiesten, maar de coronapandemie dwong ons de plannen op de lange baan te schuiven. Nu er eindelijk versoepeld wordt en de cultuursector heropent, kunnen de programmeurs niet langer wachten: dit najaar nog vindt de eerste editie van Alles Is Nu Festival plaats. Het tweedaagse festival zal jaarlijks terugkeren en geeft de bezoeker een volwaardige indruk van de Nederlandse popsector in al haar glorie. Met de focus op nieuwe gezichten in de pop, de namen waar iedereen het over heeft, maar nog niet zo dichtbij huis hebben gespeeld. ‘Het zijn de sterren van vandaag en morgen die komend seizoen op alle grote festivals en podia te zien zijn, een unieke kans om al dat talent in één weekend in november samen te zien’, aldus de programmeurs.

De artiesten van Alles Is Nu Festival hebben hiernaast nog een belangrijke overeenkomst: deze artiesten verschuilen zich niet achter hun muziek, maar vertellen hun verhaal door middel van tekst en melodie. Soms in letterlijke zin, soms in metaforen, maar altijd eerlijk en herkenbaar. Omdat Alles Is Nu Festival de bezoeker van deze instrumenten met volle aandacht wil laten genieten, wordt gebruikt gemaakt van een seated omgeving. Zo krijgen niet alleen de artiesten, maar ook hun verhalen de verdiende plek in de spotlight.
Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, waarvan zowel passe-partouts als dagkaarten verkrijgbaar zijn. De planning ziet er als volgt uit:

VRIJDAG 19 november Patronaat
Benny Sings + S10

ZATERDAG 20 november Patronaat
Bente+ Raw Roets

Wies + MEROL + Linde Schöne + Diggy Dex

Vrijdag dagkaart: € 28,- inclusief servicekosten Zaterdag dagkaart: € 36,- inclusief servicekosten Passepartouts: € 51,50 inclusief servicekosten.

Alle kaarten en meer informatie zijn te vinden op www.patronaat.nl

Alles Is Nu wordt mede mogelijk gemaakt door Pot Jonker Advocaten