Inschrijvingen voor Rob Acda Award van start op 25 oktober

20 Oktober 22

Op dinsdag 25 oktober start de inschrijving voor de Rob Acda Award 2023. Wederom kunnen muzikanten zich inschrijven voor zowel de Day als Night editie van de Haarlemse muziekprijs. De inschrijving gaat van start om 10:00u via deze link.

Ook deze editie van de Rob Acda Award bestaat weer uit een Day en een Night editie. In de Day versie is plaats voor acts zoals bands en singer-songwriters. Deze editie bestaat uit drie voorrondes en een finale. Voor de Night versie kunnen artiesten zich inschrijven die meer affiniteit hebben met de nacht en de muziek die daarbij hoort: we nodigen dan ook van harte bijvoorbeeld rappers, dj’s, producers, spoken word of elektronische live-acts uit om zich voor deze editie in te schrijven. Wij hopen vele nieuwe talenten te ontdekken en alle deelnemers maken kans op de winst van de Rob Acda Award Day of Night met een bijpassend prijzenpakket.

De voorrondes van de Rob Acda Award Day vinden plaats op 16 januari, 2 februari en 16 februari. De Night editie vindt plaats op 9 februari; dan wordt ook direct de winnaar bekend gemaakt. De winnaar van de Night editie treedt ook op tijdens de finale van de Day editie in Stage 1 van Patronaat op 12 maart 2023.

Over Rob Acda Award
De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om hun muzikale carrière een boost te geven. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen masterclasses en feedback van professionals, verwerven bekendheid, krijgen act-foto’s en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket met onder andere studiotijd en een optreden op Bevrijdingspop.

Enthousiast geworden en willen jij of jullie graag meedoen? Via deze pagina kan jij jouw act vanaf 25 oktober om 10:00 inschrijven! Kijk voor meer informatie naar FAQ van de Rob Acda Award.
Meer informatie is te vinden op www.patronaat.nl en de online kanalen van de Rob Acda Award. Of neem contact op via info@patronaat.nl.