Schrijf je nu in voor de Rob Acda Awards 2024

11 Oktober 23

De inschrijvingen voor de Rob Acda Awards 2024 zijn geopend! Vanaf 10 oktober tot en met 13 november kun je inschrijven voor de Day en de Night editie via deze link.

De Rob Acda Awards zijn terug! De Rob Acda Awards zijn al sinds 1995 dé muziekwedstrijd van de regio Haarlem. Hier bieden we opkomende artiesten de mogelijkheid om te spelen in Patronaat en te strijden voor geweldige prijzen, zoals studiotijd en een set op Bevrijdingspop. Daarnaast bieden we een muzikantendag aan om persoonlijke en algemene handvatten aan te bieden om de ontwikkeling van jouw/jullie act te ondersteunen.

De Day editie is bedoeld voor opkomende bands en/of singer-songwriters die er klaar voor zijn om een zaal plat te spelen. Deze editie bestaat uit drie voorrondes en een grandioze finale. Ben jij of is jouw act er klaar voor om aankomende zomer alle festivals te veroveren? Meld je dan aan voor de Day editie!

Daarnaast hebben we de Night editie voor iedereen die zich meer thuis voelt in de vrijheid van de nacht. We verwelkomen graag rappers, dj’s, producers, spoken word-artiesten en live elektronische acts. Omarmt jouw act de nacht in je show en ben je klaar voor de volgende stap? Meld je dan aan voor de Night editie!

Enthousiast geworden en wil je graag meer weten over ons reglement? Je vindt meer informatie bij de FAQ Rob Acda Awards 2024.pdf en het RAA 24 Reglement en Gedragscode.pdf.

Nog vragen? Dan kun je ons bereiken via raa@patronaat.nl