Glen Hansard voor bijzondere show naar Philharmonie

01 September 21
Ierse troubadour komt naar Haarlems Theater!

Op zaterdag 7 mei 2022 presenteren Patronaat en Philharmonie een bijzondere show van Glen Hansard op locatie Philharmonie, Grote Zaal. Het betreft een seated show! Kaarten vrijdag 8 oktober on sale om 10:00.

Glen Hansard is een van de bekendste troubadours uit Ierland. Het verhaal is bekend: Hij stopt op z’n 13e al met school om als straatmuzikant in Dublin de kost te verdienen om in de jaren daarna succes te vinden als frontman van The Frames, onderdeel van The Swell Season en als acteur in films als The Commitments en Once. Tegenwoordig geniet hij als frontman van The Frames vooral in zijn vaderland eenzelfde status als een Damien Rice of U2.

Sinds 2012 brengt hij ook als solo-artiest muziek uit. De vier platen die hij onder eigen naam heeft uitgebracht, ‘Rhythm and Repose’, ‘Didn’t He Ramble’, ‘Between Two Shores’ en het meest recente ‘This Wild Willing’, staan vol met intieme en emotionele songs. Daarbij valt vooral zijn unieke en doorleefde stem op. Hij zingt zijn liedjes echt vanuit z’n tenen en weet daarmee zelfs de meest cynische onder ons kippenvel te bezorgen. Een kracht waarmee hij elke zaal weet te transformeren tot een intieme Ierse pub.

Koop hier je tickets vanaf vrijdag 8 oktober 10:00!