Eerste nieuwe naam Comedy Stop 2022 bekend: Nigel NG!

22 September 21
Nieuw comedyfestival in Haarlemse zalen Patronaat en Philharmonie maakt eerste nieuwe naam bekend

Vandaag is de eerste act voor het nieuwe festival Comedy Stop bekend gemaakt. Comedian en YouTube-ster Nigel Ng geeft op 16 september 2022 een hilarische show in het Patronaat in Haarlem. Komende maanden wordt de rest van het festivalprogramma bekend gemaakt. Tickets voor de show van Nigel Ng gaan op vrijdag 26 november om 10 uur in de verkoop via Ticketmaster.

De in Maleisië geboren Nigel Ng opereert vooral vanuit Engeland en maakte de afgelopen jaren razendsnel naam als een van de grappigste comedians in het circuit. Tussen 2016 en 2019 won hij de Amused Moose Laugh Off en was hij finalist in onder meer de Leicester Comedian of the Year en Best Newcomer Award tijdens het grootste comedyfestival ter wereld: The Edinburgh Fringe. Hij speelt inmiddels overal en is regelmatig op TV te zien.

Zijn grote bekendheid dankt hij naast zijn fantastische stand-up act ook aan zijn vele miljoenen volgers op onder meer TikTok, YouTube en Instagram. Als zijn typetje Uncle Roger steekt hij op onnavolgbaar komische wijze de draak met allerlei Oost-Aziatische vooroordelen en clichés. Met name zijn reacties op kookvideo’s van onder meer Gordon Ramsey en Jamie Oliver zijn tientallen miljoenen keren bekeken.

Nigel Ng is de eerste act op Comedy Stop 2022, een nieuw comedyfestival dat op 15, 16 en 17 september plaats zal vinden in het Patronaat in Haarlem. In meerdere zalen zullen voorstellingen van bekende en minder bekende comedians plaats gaan vinden, waarvoor fans aparte tickets kunnen kopen. Andere artiesten voor het festival zullen komende maanden bekend gemaakt worden.