Zulu Green

Zoca Flavor presents... black, queer & vibey!
do 7 dec 2023
Stage 3
€ 5,00
Deuren: 20:00
Start: 20:45
Vorig evenement

Zulu Green, geboren en getogen in Amsterdam, is een multi-dynamische artiest die haar stem als instrument gebruikt. Zulu staat voor haar zwarte achtergrond en het groene voor de hart chakra omdat alles uit het hart komt. Zulu indentificeert zich als genderfluïde en diens muziek is net zo: constant in ontwikkeling en geïnspireerd door verschillende creatieve invalshoeken.

Zulu Green schuurt tegen hiphop, R&B en futuristische soul aan en overschrijdt muzikale grenzen maar is altijd op zoek naar balans tussen het leven en kunst, serieusheid en humor en uitgesprokenheid en kwetsbaarheid.

Zoca Flavor
Patronaat Zoca Flavor presenteert twee keer per maand een verrassend, muzikaal divers programma in Stage 3. Van afro tot Anatolische funk, latin tot reggae en dancehall. Elke editie staat in het teken van barstende energie.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →