Grote evenementafbeelding: Zoca Flavor: Morena Leraba

Zoca Flavor: Morena Leraba

Traditionele Lesotho muziek gecombineerd met moderne genres
do 17 okt 2024
Stage 3
€ 16,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30

De afgelopen negen jaar heeft Morena Leraba zich ontpopt tot vaandeldrager van de sound van Lesotho. Hij gebruikt traditionele Sesotho teksten en combineert deze met elektro, afro house en hiphop. Onlangs verscheen zijn debuut ‘Fela sa Ha’ en op donderdag 17 oktober staat hij in Patronaat.

Je zou Morena Leraba – echte naam Teboho Mochaoa – wel kunnen bestempelen als een enigma. De schapenherder komt uit het bergdorpje Matholeng en vertrok naar Johannesburg om daar een band te starten die zowel culturen als sounds masht. Het resultaat is een sonische ervaring die verder gaat dan taalbarrières. In 2016 verscheen zijn debuutsingle ‘Bojete’ onder de naam Morena Leraba en sindsdien heeft hij ook samengewerkt met Major Lazer, Damon Albarn en ONIPA.

Zoca Flavor
Patronaat Zoca Flavor presenteert twee keer per maand een verrassend, muzikaal divers programma in Stage 3. Van afro tot Anatolische funk, latin tot reggae en dancehall. Elke editie staat in het teken van barstende energie.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad
en regio


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →