Grote evenementafbeelding: Gino-Cochise

Gino-Cochise

Verrassende jazz & funk fusion artiest van zeldzame klasse
do 9 feb 2023
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 19:30

Patronaat Zoca Flavor presenteert twee keer per maand verrassend, divers muzikaal programma in Stage 3. Geheel gratis te bewonderen, met deze editie niemand minder dan funk & jazz meesterbrein Gino-Cochise; simpelweg niet te missen!

In Gino-Cochise’s eigen woorden is hij ‘geboren uit een kokosnoot’, en als we zijn meditatieve, ontspannen muziek zo horen, gaan we hem nog geloven ook. De spirituele artiest mengt funk en jazz op relaxte, maar artistieke wijze en neemt je zo mee naar een wereld vol liefde en muziek.

Hij is allesbehalve een onbekende in het live-circuit, want maakte zijn opwachting al op Eurosonic Noorderslag, North Sea JazzMotel MozaiqueShambala Festival en nog veel meer. 3voor12 omschreef zijn muziek al als ‘ongrijpbare muziek die je nooit eerder heb gehoord’. Het volstaat dat wij staan te trappelen om Gino-Cochise te ontvangen, en dat je dit echt niet mag missen.

Extra informatie
Patronaat Zoca Flavor is gratis toegankelijk.

Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem, Rabobank, Haarlems Muziekfonds, Fonds Podiumkunsten.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Gino-Cochise een eigen label heeft: DJAGO THE LABEL?
... zijn muziek ook wel wordt omschreven als 'freakfolk'?
... Patronaat Zoca Flavor gratis te bezoeken is?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →