Zer00s Heroes

Het allerbeste uit de jaren '00 terug op de dansvloer!
Dit evenement is 18+
za 14 okt 2023
Stage 1
Deuren: 23:00
Start: 23:00
Vorig evenement
Logo van Zer00s Heroes

Het allerleukste uit de jaren ’00 terug op de dansvloer! Dát is Zer00’s Heroes, waar je alles van Snoop Dogg tot Tess, en van Arctic Monkeys tot K3 voorbij hoort komen.

Terug naar de jaren van SMS, MSN, The Box en Hyves; bij Zer00’s Heroes herbeleef je die onbezorgde jaren waarin Facebook of Instagram nog nét geen ding was, muziek ouderwets gedownload werd via Kazaa of Limewire en je favoriete hits om je nek hingen op je MP3 speler of iPod. Duik terug in de tijd van toen met het allergrootste 00’s feest; Zer00’s Heroes!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Tess

Support

Tess

'Hoe kom ik erachter, wie schakel ik in?!'
Wie ook maar een beetje jong was in de 2000's, kent als geen ander de woorden van 'Stupid', dé hit van Junior Songfestivalwinnares Tess. Speciaal voor deze editie komt ze naar Zer00's Heroes!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →