Grote evenementafbeelding: Yorick van Norden + The Colour Collection + Jacob Drescher • Slachthuis

Yorick van Norden + The Colour Collection + Jacob Drescher • Slachthuis

Slachthuis13 opent nog twee maanden de deuren!
zo 27 feb 2022
Slachthuis
Deuren: 16:00
Start: 17:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Een nieuw geluid, een nieuwe urgentie en een nieuwe look. Er was een tijd dat popmuziek synoniem stond voor constante verandering en ontwikkeling. De Haarlemse songwriter Yorick van Norden is daar diep van doordrongen. Een mooi plannetje om een plaat te gaan opnemen in de legendarische Abbey Road Studio’s in Londen werd gedwarsboomd door een pandemie en zijn lockdowns. In zekere zin stond heel zijn leven al een tijdje op z’n kop. Gezondheid, ziekte en dood hadden daar een groot aandeel in. Maar waarom stilzitten als je in de tussentijd ook in eigen land een andere plaat kan maken? Dát is Playing By Ear geworden, zijn derde soloalbum, dat zich laat kenmerken door veel persoonlijkere teksten en een ander, fris en tijdloos geluid. Deze avond presenteert hij zijn nieuwe plaat, met band (!), in Slachthuis.

Tijdschema:
17.30-18.00 Jacob Drescher
19.00 -19.45 The Colour Collection
20.30 – 21.30 Yorick van Norden

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Jacob Drescher

Support

Jacob Drescher

De uit Maastricht-afkomstige, maar in Haarlem studerende Jacob Drescher maakt laidback lofi indie/bedroom-pop. Z'n eerste singles heeft hij al gereleased, maar hij werkt momenteel hard aan z'n eigen studio (in een caravan) waarmee hij wilt gaan reizen en zijn nieuwe songs wilt opnemen.
Afbeelding voor support act: The Colour Collection

Support

The Colour Collection

De beat groep The Colour Collection uit het Franse deel van Eindhoven laat de sixties herleven.

Support

DJ Yorinde

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De Engelse term Playing By Ear slaat op twee zaken. Enerzijds letterlijk: op gehoor iets doen. Anderzijds figuurlijk: ‘meebuigen met het leven zoals het komt.'
Het artwork van 'Playing By Ear' is een persfoto gemaakt ten tijde van de lavastromen op La Palma.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →