Xavier Rudd • Caprera

Spirituele surfende Australische singersongwriter brengt feelgood songs met een boodschap
do 15 jun 2023
Caprera
€ 48,50
Deuren: 19:00
Start: 20:30
Vorig evenement
Zanger Xavier Rudd speelt in Patronaat.

Al meer dan twintig jaar weet Xavier Rudd Australische muziek naar alle uithoeken van de wereld te brengen met zijn one-man-band. Deze zomer ook in Bloemendaal waar Openluchttheater Caprera en Patronaat de spirituele singer-songwriter presenteren. De multi-instrumentalist heeft als missie mensen met zijn tijdloze muziek en boodschappen te verbinden en doet dit allemaal in z’n uppie met gitaar, shaker, didgeridoo, slide-gitaar, djembé, mondharmonica en slide-banjo. Tel daar dan nog zijn soulvolle stem bij op en je weet precies waarom de Aussie al jaren iedereen weet in te pakken.

‘Follow The Sun’ en ‘Spirit Bird’ zorgden voor Xavier’s doorbraak, maar nog steeds weet de muzikant te boeien met zijn verhalende liedjes over een betere wereld, de natuur, rechten van Aboriginals, liefde, positiviteit, surfen en lange zomeravonden bij een kampvuur op het strand. Zijn tiende album ‘Jan Juc Moon’ verscheen vorig jaar en ook hierop weet Rudd zijn publiek weer te boeien met een verfrissende sound. Het is dan ook niet gek dat hij in Australië al meerdere gouden en platina albums op zijn naam heeft staan en zijn publiek iedere keer weer met een glimlach achterlaat. En ongetwijfeld doet hij dat ook in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal op 15 juni!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… hij ook met Jack Johnson en Ben Harper heeft getourd?
… hij veel tijd in de Australische bush doorbrengt om daar te leven volgens de traditionele Aboriganol-gewoontes?
… hij vroeger van de stang van de stofzuiger een didgeridoo maakte om zo te oefenen?
… hij daarnaast ook Schots, Iers en Aboriginal bloed heeft?
… Xavier Rudd’s opa van moederskant geboren is in Tilburg en naar Australië emigreerde?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →