Will Knox

Indrukwekkend getalenteerde singer-songwriter
vr 15 dec 2023
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 19:30

Wat hebben hits van onder andere Duncan Laurence, Son Mieux en Dotan gemeen? De in Haarlem gesettelde Britse singer-songwriter Will Knox schreef ze mee. Will Knox is een geboren storyteller die met slechts een paar woorden en akkoorden werelden tot leven brengt.

Zijn eigen muziek wordt beïnvloed door het klassieke vertelwerk van Leonard Cohen en Paul Simon, de sfeer van Elliott Smith en Nick Drake, en de frisheid van meer recente artiesten zoals Fink en The National. Na 2023 in de studio te hebben doorgebracht in Londen met producer Ian Grimble (Daughter, Bear’s Den, Matt Corby), kwam Will naar buiten met zijn vierde volledige album, getiteld “English Silence”, gepland voor release in de herfst van 2024.

 

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Will Knox heeft eerder door Nederland getourd als support bij Racoon en BLOF.
Will Knox heeft een nummer over Haarlem geschreven.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →