Wild Romance • ‘Shpritsz & Hitsz Show’

Rock 'n roll helden spelen 'Shpritsz' integraal
zo 26 nov 2023
Stage 2
€ 23,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Wie aan Wild Romance denkt, denkt ook aan Herman Brood, Samen groeiden ze uit tot rocksterren dankzij successongs als ‘Saturday Night’, ‘Dope Sucks’, ‘Rock ‘n Roll’. Inmiddels treedt de band alweer tien jaar op in de nieuwe formatie en daarmee doen ze dit najaar ook Patronaat aan!

Live is de band nog steeds net zo goed als vroeger. Niet gek dus dat gitaristen Danny Lademacher en David Hollestelle beiden werden uitgeroepen zijn tot all time favorite gitaristen van de Benelux in respectievelijk 2019 en 2023. Tijdens de pandemie zat de band niet stil en binnenkort verschijnt er zelfs een nieuw album van deze rock ‘n roll-helden. Deze tour speelt de band integraal het album ‘Shpritsz’ en natuurlijk ook nog hun andere hits. Wild Romance is ready to rock, ook in Haarlem!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Wist je dat...

… de bandnaam van een regel uit een liedje van Mose Allison komt, I lost my mind in a wild romance?
… ze voor het album ‘Cha Cha’ een platinum plaat ontvingen in 1978?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →