Grote evenementafbeelding: Wigmania met Human Alert en meer

Wigmania met Human Alert en meer

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
za 14 jan 2023
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Toen Menno Wigman in 2018 overleed werd er vooral lovend gesproken over zijn dichtwerk. Minder aandacht in de necrologieën was er daarentegen voor zijn punkwerk. En dat terwijl hij jaren achter de trommels zat bij een van de meest legendarisch chaotische punkbands die Nederland de afgelopen decennia kende, Human Alert.

Om deze kant van zijn leven tóch nog in de spotlight te zetten, haalt Human Alert nog eenmaal hun kostuums uit de kast om een ode te brengen aan hun overleden kameraad. Samen met bevriende bands Seein Red, DeadStoolPigeon, Karel Anker & de Joden en punkdichters Diana Ozon en G.W. Sok zullen zij op zaterdag 14 januari in het Patronaat een bak pleurisherrie van jewelste ten gehore brengen onder de noemer WIGMANIA.

Speciaal voor deze avond zal er tribute-boekje uitkomen met gedichten van Menno vergezeld met tekeningen en strips van tekenaar en Human Alert frontman Roel Smit. Alle bezoekers zullen bij binnenkomst een exemplaar ontvangen.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… dat Human Alert-zanger Roel Smit tegenwoordig stripkunstenaar is en de posters voor M.O.B. verzorgt?
… enkele bandleden ook in die andere legendarische Nederlandse punkband NRA speelden?
… Human Alert ooit ook op SXSW speelde?
… in 2012 Human Alert afscheid nam met een concert in OCCII, Amsterdam?

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →