Grote evenementafbeelding: Wiegedood + Modder

Wiegedood + Modder

Een muzikale black metal trip naar de meest duistere schaduwen van de mensheid
do 23 mrt 2023
Stage 2
€ 20,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Al sinds 2014 heeft Wiegedood de onaantastbare reputatie dat ze de hofleverancier van diepgewortelde en sombere black metal in zijn puurste en meest vernietigende vorm zijn. De Vlamingen weten ons keer op keer naar een oneindig pad van muzikale duisterheid te leiden, niet alleen op hun albums maar ook live. Na een periode van rust is de band terug in Patronaat met hun onlangs verschenen album ‘ There’s Always Blood At The End Of The Road’.

Een album dat afwijkt van de eerdere ‘De Doden Hebben Het Goed’-trilogie. Niet alleen om dat het geen typische black metal-album is maar ook omdat Wiegedood nu thema’s verkent die ook voor de band nog onbekend terrein waren. Van pure afschuw naar psychotische synths, van tape-recorders naar hot club jazz en verontrustende samples. Een nog duisterdere en onbevangen afslag naar het onverwachte en ongewenste. ‘There’s Always Blood At The End Of The Road’ is dé manier om het nieuwe jaar met gif en venijn in je aderen te beginnen. Op 23 maart in Patronaat dus.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Modder

Support

Modder

Met riffs ontworpen om je nek te laten breken, ondersteund door donderende baslijnen, groovende drums, industriële samples en synths, smeed vijfkoppige sludge & doom-formatie Modder een uniek geluid in het sludge-landschap. In 2023 hebben ze één doel voor ogen; namelijk elk podium compleet verpletteren door hun riff-worship naar het hoogst mogelijke geluidsniveau te brengen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… de bandleden van Wiegedood ook meespeelden bij Amenra, The Rott Childs en Oathbreaker?
… hun ‘De Doden Hebben Het Goed’-trilogie een eerbetoon is aan de muzikant Florent Pevée?
… ‘There’s Always Blood At The End Of The Road’ al in 2020 werd opgenomen, maar nu pas wordt uitgebracht vanwege corona?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →