Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Whispering Sons + Teen Creeps

Verplaatst: Whispering Sons + Teen Creeps

Dit evenement is verplaatst naar dinsdag 19 april 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
zo 6 feb 2022
Stage 2
€ 21,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Helaas kan dit concert niet op de huidige datum doorgaan vanwege de geldende corona maatregelen. Maar er is een nieuwe datum gevonden: dinsdag 19 april 2022. Alle kaartkopers krijgen persoonlijk bericht over de nieuwe datum. We hopen je dan te zien!

Het Belgische vijftal Whispering Sons brengt een donkere en unieke mix van experimentele en hectische postpunk. Door elementen van no wave, industrial en avant-punk te combineren, ontstaat er een koortsachtige en stuwende sound.

Berucht om de woeste liveshows hebben ze zichzelf ook stevig gecementeerd als een live band die je gezien moet hebben. ISinds het debuut ‘Image’ uit 2018 heeft de band voortdurend hun eigen verwachtingen overtroffen. Met elke belangrijke stap voorwaarts die ze zetten, hertekenen ze de grenzen van wat ze mogelijk achten en gaan ze daar weer naar behoren over. Waarvan het tweede album ‘Several Others’ een nieuw hoofdstuk markeert.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Teen Creeps

Support

Teen Creeps

Kom in de stemming!

Wist je dat...

In 2016 won de band 'Humo's Rock Rally'.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →