Club Tropicana featuring WHAMANIA!

Last Christmas Editie
do 28 dec 2023
Stage 1
€ 29,50
Deuren: 20:00

Welkom bij Club Tropicana ft. WHAMANIA! Op 28 december gaan we terug in de tijd met de speciale ‘Last Christmas Editie’. WHAMANIA! brengt ‘George Michael en Andrew Ridgeley’ weer samen op het podium, begeleid door een sensationele 12-koppige band. Natuurlijk zijn ook ‘Pepsi & Shirlie’ van de partij! En de hele nacht door kun je meezingen, want DJ Rob Boskamp (De Club) zet de feeststemming in met hits uit de periode van 1975 tot 1982 voordat het spektakel losbarst. Na de show draait hij de heerlijkste late jaren ’80 en vroege jaren ’90 plaatjes, swingbeat en early house.

De rol van George Michael wordt meesterlijk vertolkt door Jordan Roy, bekend van Better Than Ever, X-Factor en The Voice of Holland. Hij neemt je mee op een muzikale reis die begon met zijn eigen solotournee “Freedom” als eerbetoon aan George Michael. Mis deze onvergetelijke feestavond vol hits, plezier en gezelligheid niet! Er bestaat toch geen betere manier om 2023 af te sluiten?

19:30 Deuren open
20:00-21:00 Pre-party met DJ Rob Boskamp
21:00-22:00 WHAMANIA!
22:00-00:00 After-party met DJ Rob Boskamp

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →