Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Wesenwille

Verplaatst: Wesenwille

Dit evenement is verplaatst naar 19 mei. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
zo 23 jan 2022
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 14:30
Start: 14:30
End: 18:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 19 mei. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 19 mei!

Onrust is het gloednieuwe platform voor heavy muziek in Patronaat, waarbij de meest veelbelovende Nederlandse metalacts worden gepresenteerd. Verder kun je komen gamen, er is veel speciaalbier en genoeg horror-entertainment om je zondagmiddag dragelijk te maken!

De Utrechtse band Wesenwille is een van de vele hoogwaardige exponenten uit de black metalscene rond de Domstad. Bestaande uit leden die ook actief zijn in bands als Grafjammer, Verval, Weltschmerz en Wrang is het bijna een soort van supergroep te noemen. Deze matinee presenteren ze het tweede album ‘II: A Material God’ integraal. Een meer dan solide black metalplaat uitgebracht op het Franse fijnproeverslabel Les Acteurs de l’Ombre Productions met gruwelijke vocalen, genadeloze riffs en een loodzwaar fundament aan bas en drums. Het eindresultaat is een gebalanceerde mix van pure dissonante agressie en meer transcendentale en atmosferisch, maar zelden consonant klinkende passages. Een ijzige regen aan klanken die elke show weet te overweldigen. En zeker tijdens deze nieuwe Onrust!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Moonreich

Support

Moonreich

Het gitzwarte Moonreich staat tijdens deze weekender met Wesenwille voor het eerst op Nederlandse podia. De brute black metal gaat op de recente, door Les Acteurs de l’Ombre Productions uitgegeven, releases 'Fugue' en de 'Wormgod' EP met persoonlijke demonen. Tegelijkertijd is het muzikale geweld ontwikkeld tot een meer technische en melodische sound.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Wesenwille bestaat uit leden van Grafjammer, Verval, Weltschmerz en Wrang?
Wesenwille iets betekent als ‘essentiële wil’, een term is van socioloog Ferdinand Tönnies?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →