Wende + Support

Grensverleggende interdisciplinaire combinatie van pop, elektronisch, jazz en klassiek
wo 24 apr 2024
Stage 1
€ 40,50
Deuren: 19:30

In november staat ze al in een uitverkocht Patronaat maar nu haar nieuwe album ‘Sterrenlopen’ uit is, komt Wende gewoon nog een keertje terug naar Haarlem. De zangeres maakte op Lowlands indruk met haar fantastische show en wij kunnen niet wachten op haar nieuwe songs die meer dan ooit een vleugje pop hebben live te horen.

Wende weet moeiteloos pop, elektronisch, jazz en klassiek te combineren in grensverleggende interdisciplinaire albums en voorstellingen. Niet vreemd dus dat ze al Edisons heeft gewonnen in bijna elke categorie en als actrice al werd genomineerd voor een Gouden Kalf.

Sinds het begin van haar carrière in 2003 maakte Wende zes albums en vijf eigen voorstellingen in binnen- en buitenland. Daarnaast cureert ze sinds 2017 Kaleidoscoop waarvoor ze uitdagende samenwerkingen aanging met o.a. Typhoon, Blaudzun en S10. Haar succesvoorstellingen MENS en De Wildernis brachten Wende naar uitverkochte theaters en clubs door het hele land en naar Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open. Daarnaast won haar album ‘MENS’ de Edison Pop Award 2019 voor Beste Album. In september verschijnt haar nieuwste werk ‘Sterrenlopen’ waarop ook de onlangs verschenen singles ‘Het Is Genoeg’ en ‘Dit Is Alles’ staan.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Wende werd geboren in Verenigd Koninkrijk maar ook woonde in Indonesië en Guinee-Bissau?
… ze in 2002 afstudeerde bij de Academie voor de Kleinkunst?
… ze ook te zien is in de clip van ‘Houdoe’ van de Vliegende Panters?
… Wende hoofdrol speelde in de film ‘Zurich’ samen met Barry Atsma en Martijn Lakemeier?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →