Grote evenementafbeelding: Wende + Charlot

Wende + Charlot

Grensverleggende interdisciplinaire combinatie van pop, elektronisch, jazz en klassiek
do 2 nov 2023
Stage 1
€ 37,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Eén van de meest veelzijdige artiesten in ons land is toch wel Wende. Ze weet moeiteloos pop, elektronisch, jazz en klassiek te combineren in grensverleggende interdisciplinaire albums en voorstellingen. Niet vreemd dus dat ze al Edisons heeft gewonnen in bijna elke categorie en als actrice al werd genomineerd voor een Gouden Kalf.

Sinds het begin van haar carrière in 2003 maakte Wende zes albums en vijf eigen voorstellingen in binnen- en buitenland. Daarnaast cureert ze sinds 2017 Kaleidoscoop waarvoor ze uitdagende samenwerkingen aanging met o.a. Typhoon, Blaudzun en S10. Haar succesvoorstellingen MENS en De Wildernis brachten Wende naar uitverkochte theaters en clubs door het hele land en naar Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open. Daarnaast won haar album ‘MENS’ de Edison Pop Award 2019 voor Beste Album. In september verschijnt haar nieuwste werk ‘Sterrenlopen’ waarop ook de onlangs verschenen singles ‘Het Is Genoeg’ en ‘Dit Is Alles’ staan.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: CHARLOT

Support

CHARLOT

CHARLOT is een Nederlandse singer-songwriter die zich laat inspireren door kunst, boeken, films en de verhalen die het leven creëert. Door warme strijkers, synthesizers en haar serene stem te combineren, maakt ze van deze verhalen muziek. In 2022 speelde de singer/songwriter op Grasnapolsky, bracht ze haar debuut EP uit en deed ze support shows voor Froukje tijdens haar tour. Ze deed ook mee aan de Popronde en trad op bij het Eindfeest in de Melkweg. In maart 2023 releaset ze haar nieuwe EP ‘Under Wishing Stars, die ze samen met haar band, Tessa Rose Jackson (Someone) & Darius Timmer heeft geproduceerd.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Wende werd geboren in Verenigd Koninkrijk maar ook woonde in Indonesië en Guinee-Bissau?
… ze in 2002 afstudeerde bij de Academie voor de Kleinkunst?
… ze ook te zien is in de clip van ‘Houdoe’ van de Vliegende Panters?
… Wende hoofdrol speelde in de film ‘Zurich’ samen met Barry Atsma en Martijn Lakemeier?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →