Grote evenementafbeelding: Wende – De Wildernis

Wende – De Wildernis

De creativiteit van Wende komt samen in totaaltheater
do 7 apr 2022
Stage 1
€ 34,50
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

Met de nieuwe show De Wildernis komt Wende naar Patronaat. In samenwerking met een (inter-)nationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in ons hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een voorstelling zoals alleen Wende die kan maken; een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Wende is ook gevierd actrice! Zo speelde ze o.a. in de serie I.M. over Ischa Meijer.
Wende werd geboren in Beckenham en woonde o.a. in Indonesië en Guinee-Bissau voordat haar familie in Zeist neerstreek.
Wende begon haar zangcarrière als chansoneuse.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →