Grote evenementafbeelding: Week van de Haarlemse Nacht Talkshow

Week van de Haarlemse Nacht Talkshow

Commercieel v.s. cultureel & veilige nacht
di 27 feb 2024
Stage 1
Deuren: 19:30
Start: 20:00
End: 00:00
Vorig evenement

Nachtwacht Talkshow is een dynamische talkshow over de toekomst van de Haarlemse nachtcultuur, met optredens van Haarlemse act Oliver Aron. Aan de hand van verschillende thema’s en met diverse tafelgasten gaan we in gesprek over de verbetering van de Haarlemse nachtcultuur en wat daarvoor nodig is. Deze keer gaan we in op de thema’s ‘commercieel v.s. cultureel’ en ‘veilige nacht’ en wordt de avond gepresenteerd door de Haarlemse presentator Rudy Nicola. Tijdens de talkshow is ook veel ruimte voor input van het publiek, dus kom langs en praat mee!

De Nachtwacht Talkshow start om 20:00 in de grote zaal van Patronaat. We zenden de talkshow deze keer niet live uit. Je kan er wel gratis bij aanwezig zijn en achteraf een opname terugvinden op de site van Nachtwacht Haarlem.

In april 2023 en mei 2021 organiseerden we Nachtwacht Talkshow ook, opnames vind je hier terug.

Afbeelding voor support act: Oliver Aron

Support

Oliver Aron

Oliver Aron groeide op in de schoot van de kerk, een plek waar hoop zijn hart wist te bereiken. Hij is in essentie een strijder, getekend door de imperfecties van een leven in isolatie. Als een Queer singer-songwriter, zoekt hij naar acceptatie te midden van onbeantwoorde liefde, zijn seksualiteit en de complexiteit van religie. Aan de zijlijn van de liefde, tijdens momenten van introspectie, vormt hij zijn autobiografische teksten, ons herinnerend aan de aanwezigheid van licht in de duisternis. Geïnspireerd door baanbrekende figuren zoals Queen en Mika, evenals door de hoopgevende muziek van Hillsong United, vindt Oliver een manier om zowel zichzelf als anderen te genezen. Met zijn muziek als medium, biedt hij een balsem voor de ziel, een bron van troost en begrip.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →