Grote evenementafbeelding: Warnyakannya

Warnyakannya

Gepresenteerd in samenwerking met Haarlem4Ukraine
vr 24 feb 2023
Stage 2
Deuren: 19:30
Start: 20:00
End: 22:00
Vorig evenement

Een muzikale documentaire en therapeutisch project van Anton Slepakov (poëzie) en Andrii Sokolov (elektronische muziek). Het project wordt in real time gecreëerd en is een soort reflectie en artistiek antwoord op de grootschalige invasie van Oekraïne door de Russische bezettingstroepen. Sinds het begin van de grootschalige invasie hebben de muzikanten meer dan 50 concerten gegeven in steden in heel Oekraïne en Europa. Tijdens de show zullen er Engelse subtitels aanwezig zijn.

Deze dag draait om het samenzijn en het steunen van muzikanten aan het front. Het project is een liefdadigheidsproject – de inkomsten uit de verkoop van de kaartverkoop en donaties gaan naar het Musicians Defending Ukraine fonds. Na het selecteren van je tickets krijg je de mogelijkheid om een extra bedrag te doneren.

Lees hier meer over Musicians Defend Ukraine: https://shpytal.com/musicians-defend-ukraine/ 


Концерт українського гурту Warнякання («Я и друг мой грузовик», «НеГрузовики» «ВГНВЖ»/«Вагоновожатые»)

Особлива та щемка дата, коли українці кожен на своєму місці обрали свободу та вільне життя і впродовж року надмірною ціною виборюють це право у надскладних умовах; коли кожен, хто розділяє цінності вільного світу впродовж року допомагає українцям залишатися незламними. Це буде вечір сили, надії, суму та вдячності, який ми закликаємо прожити разом.  Ми підготуємо дещо особливе.

💳 Всі зібрані кошти від виступів передаються у фонд Musicians Defend Ukraine — фонд, що опікує українських музикантів, що зі зброєю в руках боронять Україну.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Andriy Sokolov is een Oekraïense elektronische muzikant met het pseudoniem walakos
Anton Slepakov is een Oekraïense muzikant die bekend is als onderdeel van de groepen My Friend My Truck and I, het NeGruzovyky-project en VGNVZH.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →