Wargasm + Belle and The Beats

The Venom Tour
do 30 nov 2023
Stage 2
€ 22,50
Deuren: 19:45
Start: 20:15
Vorig evenement

Een botsing van keeldoorsnijdende thrash-gitaren, apocalyptische dancefloor-elektronica en onheilspellend pakkende harmonieën. Het Britse duo Wargasm — Sam Matlock en Milkie Way — kan de ene avond een ondergrondse goth-club op zijn kop zetten en de volgende avond een enorm buitenevenement laten juichen. Daarom hebben ze wijdverbreide lof ontvangen van Kerrang! en Revolver, hebben ze miljoenen streams behaald zonder een volwaardig album en zijn ze stilletjes een van de meest opwindende acts op de planeet geworden.

Een paar jaar geleden ontmoetten ze elkaar en voegden synthesizers toe aan hun bloeddorstige vorm van metalen chaos. De single “Spit.” scheurde een gat in streamingdiensten met meer dan 3,7 miljoen Spotify-streams. De buzz nam toe toen ze “Rage All Over,” “Salma Hayek,” en “Scratchcard Feeling” uitbrachten. Deze twee dwarsdenkers hebben lak aan alle regels op hun mixtape “Explicit” en hun aanstaande debuutalbum.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Belle and The Beats

Support

Belle and The Beats

Elektronische Pop Noir sound met een avant-gardistisch randje. Het Amsterdamse gezelschap Belle and The Beats verkent het grenzeloze terrein van liefde en seksualiteit. Isabel Zoeteweij, de frontvrouw van de groep, deelt: "In mijn werk ben ik constant op zoek naar nieuwe ervaringen – muzikaal, natuurlijk, maar ook emotioneel". Op het podium komt Belles godin-achtige alter ego Qetesh tot leven. Ze verschijnt door middel van symbolische visuals en sensuele bewegingen en weet het publiek onmiddellijk te hypnotiseren.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →