Grote evenementafbeelding: Wardruna • Caprera

Wardruna • Caprera

Donkere en hypnotiserende oud-Noorse folk midden in de natuur.
za 1 jul 2023
Caprera
€ 47,50
Deuren: 19:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Wardruna’s muziek vertelt verhalen vol Noorse magie, spirit-animals, natuur en wijsheden die door de mythen, sagen en liederen van het noorden tot stand zijn gekomen. Caprera en Patronaat presenteren een optreden van Wardruna op een unieke en locatie bij openluchttheather Caprera in Bloemendaal, midden in de natuur, waar de donkere en hypnotiserende oud-Noorse folk het best tot zijn recht komt.

De band, geleid door Einar Selvik en Lindy Fay Hella, blazen sinds het begin van het millennium nieuw leven in de traditionele Noorse Folk. Het laatste album Kvitravn (Witte Raaf) vervolgt het verhaal van Wardruna waar de trilogie van Runaljod ophield, maar markeert een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van de band. Het rijke geluid van het nieuwe Wardruna-album is niet alleen te danken aan het gebruik van historische instrumenten zoals kravik lier, tagelharpha, hoorn of fluit, maar ook aan een kleine groep traditionele Noorse zangers onder de begeleiding van beroemde Noorse folkartiesten zoals Kirsten Bråten Berg.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Wist je dat...

Drummer Einar Selvik maakte naast zijn werk in Wardruna soundtracks voor de game Assassin's Creed en de serie Vikings.
"Ward" betekent een bewaker of een voogd. De oudste versie van het woord "Rune" betekent geluid maken.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →