Grote evenementafbeelding: VUKOVI + Ivyvox

VUKOVI + Ivyvox

Schotse noisy pop rock band met een elektronisch randje
wo 26 okt 2022
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Van een viertal naar een duo en van een rockband naar een electro-punk sound, dat is in het kort de geschiedenis van VUKOVI. Hun tweede album ‘Fall Better’ verscheen in januari 2020 en is vooral voor zangeres Janine Shilstone persoonlijk geworden. Niet alleen ze eindelijk ideeën voor een concept-album kon doorvoeren, maar ook omdat ze voor het eerst zingt over het hebben van een dwangstoornis.

Los van dat gaat de sound van VUKOVI nu alle kanten op. Naast het vertrouwde rockrandje haalt het duo, dat naast Shillstone bestaat uit Hamish Reilly, inspiratie uit trap, club, Die Antwoord, Bring Me The Horizon en futuristische films en series als Alien, West World en Black Mirror. Hun derde album ‘Nula’ verschijnt later dit jaar.

TIJDSCHEMA
20:00 zaal open
20:30 Ivyvox
21:30 Vukovi
23:00 verwacht einde (onder voorbehoud)

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Ivyvox

Support

Ivyvox

Met een flinke dosis feel good & catchy high energy vibes brengt IVYVOX je terug naar de tijd waarin pop punk en rock tunes hoog in de hitlijsten stonden! Hun geluid is kenmerkend, evenals het enthousiasme op het podium van deze Haagse babes & dude. Get ready voor een mix van pakke nde meerstemmige melodieën, groovy baslijnen, crunchy gitaren en kickass drums!

Support

ZAND

Helaas heeft Zand hun show in Patronaat moeten annuleren.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… VUKOVI in het Servisch en Kroatisch wolven betekent? De band heette namelijk Wolves voordat zangeres Janine bij de band kwam.
… de single ‘Behave’ een clip heeft die geheel uit gebarentaal bestaat?
… ze uit het Schotse plaatsje Kilwinning komen?
… ze zichzelf zien als Harley Quinn en The Joker die in een Quentin Tarantino-achtige film, gebaseerd op een Stephen King-verhaal, vechten met Unikitty uit The Lego Movie?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →