VUKOVI + Zand

Schotse noisy pop rock band met een elektronisch randje
wo 26 okt 2022
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30

Van een viertal naar een duo en van een rockband naar een electro-punk sound, dat is in het kort de geschiedenis van VUKOVI. Hun tweede album ‘Fall Better’ verscheen in januari 2020 en is vooral voor zangeres Janine Shilstone persoonlijk geworden. Niet alleen ze eindelijk ideeën voor een concept-album kon doorvoeren, maar ook omdat ze voor het eerst zingt over het hebben van een dwangstoornis.

Los van dat gaat de sound van VUKOVI nu alle kanten op. Naast het vertrouwde rockrandje haalt het duo, dat naast Shillstone bestaat uit Hamish Reilly, inspiratie uit trap, club, Die Antwoord, Bring Me The Horizon en futuristische films en series als Alien, West World en Black Mirror. Hun derde album ‘Nula’ verschijnt later dit jaar.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Support

ZAND

ZAND maakt ‘ugly pop’, een zelfbedachte term om niet alleen hun muziek (pop geïnspireerd door My Chemical Romance, Tommy Cash en Imogen Heap) te omschrijven maar ook om onderwerpen bespreekbaar te maken die in de huidige maatschappij als controversieel kunnen worden opgevat. Het zorgt er in ieder geval voor dat ZAND opvalt en binnen time 1 miljoen streams op Spotify behaalde voor eerste EP ‘Ugly Pop’ maar ook dat die door media als DIY magazine, Wonderland Magazine, Attitude Magazin, Alt Press en de Britse Vogue werd onthaald als one to watch.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… VUKOVI in het Servisch en Kroatisch wolven betekent? De band heette namelijk Wolves voordat zangeres Janine bij de band kwam.
… de single ‘Behave’ een clip heeft die geheel uit gebarentaal bestaat?
… ze uit het Schotse plaatsje Kilwinning komen?
… ze zichzelf zien als Harley Quinn en The Joker die in een Quentin Tarantino-achtige film, gebaseerd op een Stephen King-verhaal, vechten met Unikitty uit The Lego Movie?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="80" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →